Vanaf 19 oktober gaat Triskell weer concerten organiseren, en wel maandelijks in Café Bijsmans in Heerlen. Er zijn optredens te verwachten van o.a. David Rovics, Helen Flaherty, Philip Masure & David Munnelly, Aurelia, GOZE en Tucker Zimmerman. In maart staat weer een Winterfestival op het programma, met Wouter Vandenabeele & Friends, Mike Brosnan, Ballroomquartet en een verrassingsact. Leden van de nieuw op te richten Triskell Folk Club krijgen flinke korting op de entreeprijzen.

De Triskell Folk Club is een echte club met echte leden, die altijd een substantieel lagere prijs  betalen voor de concerten. Verder zullen er door het jaar heen speciale activiteiten voor de leden worden georganiseerd. Zo is de slot-Folk-nic (met muziek) op 15 juni 2008 voor leden van de folkclub gratis. Bovendien kunnen leden van de folkclub kaarten reserveren tot het begin van het concert. Nietleden zullen de kaarten meteen bij bestelling moeten betalen óf betalen aan de kassa niet gereserveerde kaarten. Zo loop je als niet-lid de kans om een prachtig concert te missen. Met het lid worden van de Triskell Folk Club steun je ook de club in haar streven naar continuïteit en kwaliteit. Als er veel folkliefhebbers lid worden ontstaat er een financieel steunfonds dat aangesproken kan worden als eens het bezoekersaantal bij een concert tegenvalt. Zo zorg je, ook als je niet bij een concert kunt zijn, voor het voortbestaan van de Folk Club.

Als je lid wilt worden van de Triskell Folk Club kost een jaar lidmaatschap 25 euro. Je ontvangt een op naam gestelde lidmaatschapskaart die niet overdraagbaar is. Voor aanmelding neem contact op met het secretariaat van de Triskell Folk Club : tel. 046-4428078 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De concerten worden gehouden in "de Bijsluiter", het intieme cafeetje dat de ingang in de Plaarstraat in Heerlen heeft. Het maximale aantal bezoekers is 100. Speciaal voor de folkclub zullen tijdens de concertavonden Belgische Bieren (Affligem wit en bruin) op fust worden aangesloten teneinde ook de inwendige mens te verwennen. Ook zullen er hartige hapjes geserveerd worden om het knorren van de magen tijdens rustige concertmomenten te onderdrukken. Bij grotere optredens en bij het Winterfestival hebben we de beschikking over de prachtige sfeervolle wintertuin. Tijdens het Winterfestival zal ook de keuken van Bijs zorgdragen voor het vergroten van het menselijk genot.

Het Programma 2007-2008:
vrijdag 19-10-07 David Rovics (USA) Entree leden 8 €, nietleden 12 €
vrijdag 16-11-07 Helen Flaherty (Sco), Philip Masure (Be), Dave Munnelly (Irl), Entree leden 8 €, nietleden 12 €
vrijdag 14-12-07 AURELIA (Be/Fr), Entree leden 8 €, nietleden 12 €
vrijdag 11-1-08 GOZE (Be) Entree leden 8 €, nietleden 12 €
vrijdag 15-2-08 Janet Russell (Sco) Entree leden 8 €, nietleden 12 €
zondag 16-3-08  Winterfestival met: Chansons Sans Paroles door Wouter Vandenabeele & Friends (Be), Mike Brosnan(USA), Ballroomquartet (Be) en een verrassingsact, Surprise XXL. Entree leden 16 €, nietleden 24 €
zaterdag 12-04-08 Tucker Zimmerman Nightshift Trio (USA/Be) Entree leden 8 €, nietleden 12 €
vrijdag 16-5-08 Ray Stubbs (GB) & his amazing one man bluesband Entree leden 8 €, nietleden 12 €
zondag 15-06-08 Triskell folk-nic met Two of a kind (NL), Rawhide (Be) Entree leden gratis, nietleden 15 €

Aanvang van de concerten is steeds 21.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Meer informatie over "de Bijsluiter" vind je op: www.cafebijsmans.nl.

Info over de Triskell Folk Club: www.triskellfolkclub.nl.