Je kan je nog inschrijven voor de folk- en jazzstage voor jongeren van 15 tot 25 jaar, van zondagavond 28 oktober tot vrijdagavond 2 november 2007 in domein Verloren Bos, Nijverheidsstraat 17 te Lokeren (B). De organisatie van deze stage is in handen van Muziekmozaïek vzw.

Voor de vijfde keer al krijgen jonge muzikanten van 15 tot 25 jaar gedurende vijf dagen de kans te musiceren met enkele artiesten die toonaangevend zijn in het folk- en jazzmilieu. Niet alleen samenspel komt aan bod, er wordt ook aandacht besteed aan muziektheorie, harmonie, improvisatie en het bewerken van melodieën. De avonden worden muzikaal opgevuld met workshops, een concert en leuke ontspanningsactiviteiten.

folk- en jazzstage
Wouter Vandenabeele dirigeert op de folk- en jazzstage, foto Bart Denolf

Prijs
Deelnemen kost € 200 (incl. volpension), € 185 voor het tweede en volgende gezinslid. Het inschrijvingsgeld moet worden gestort op rekening 734-0064446-47 van Muziekmozaïek, Wijngaardstraat 5, 1755 Gooik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Meer info over deze stage op: www.muziekmozaiek.be/nl/folkjazz_nl.htm.