De tweede ronde van de halve finales van Grolsch Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter vindt plaats op zondagmiddag 30 september 2007 in Zwolle. Dan worden vier acts gekozen die naar de finale gaan, waarvan eentje door het publiek. Wil jij gratis meebeslissen wie dat wordt? Doe dan mee met onze prijsvraag, Folkforum geeft namelijk 5 x 2 vrijkaarten weg.

Leine en Fuck the Writer werden al rechtstreeks naar de finale gestuurd op 8 december in de Melkweg in Amsterdam. Ana Criado, Charles Frail, Jodymoon, Joep Berkenbosch, Pien Feith en The Black Atlantic mogen onderling strijden om de overige 4 plaatsen. Een van deze artiesten wordt door het publiek gekozen, dat kan via de website van GGPNL, maar ook in de zaal mag door de aanwezigen gestemd worden. Dat kan op zondagmiddag 30 september 2007, in Hedon in Zwolle. De zaal gaat open om 14:30, aanvang is 15:00 en de entree is € 6,00.

Je kan er ook gratis naartoe, als je het antwoord weet op de vraag:

Wie won de Grote Prijs van Nederland (categorie singer-songwriter) in 2005?

Meedoen is simpel, stuur een mailtje met naam, adres en woonplaats en het juiste antwoord vóór 28 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Winnaars ontvangen bericht.

Meer info over de GGPNL vind je op: www.grolschgroteprijs.nl.