Caroline Dijkman van Vooks® laat weten dat deze folkgroep te zien zal zijn op diverse kunstevenementen. Dit weekeinde (9 sept) vormen ze de muzikale omlijsting bij de opening van een tentoonstelling in Vaals en op 7 oktober spelen ze op een kunstmarkt in de tuin van Abdij Rolduc. Daarnaast werken ze hard aan een cd, die ze eind dit jaar verwachten uit te brengen.

Vooks speelt zondagmiddag 9 september 2007 vanaf 14.30 uur tijdens de officiële opening van de tentoonstelling van het kunstenaarsinitiatief apART in het Centrum voor Kunst en Cultuur De Kopermolen in Vaals. Het kunstenaarsinitiatief apART heeft een expositie van 9 september t/m 4 november 2007 met beeldhouwwerk en keramiek van Ambro Dritty - Anneke Kockelkorn - Maria Krings - Wiel te Poel - Maria Stams en Wim Steins. Vooks speelt in een kleine bezetting.

De kunstmarkt ‘Symfonie en kunst' die op zondag 7 oktober a.s. in de tuin van Abdij Rolduc (de cour) voor de vierde keer wordt gehouden, mag zich verheugen in een behoorlijke belangstelling van Euroregionale kunstenaars. Er zullen ruim 50 kunstenaars deelnemen. De markt begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aan de kunstmarkt wordt muzikale medewerking verleend door een aantal muziekensembles gevormd door leden van het Kerkraads Symfonie Orkest en ook door Vooks®. Vooks speelt en zingt een aantal keren gedurende de dag  met een van haar projectgroepen.

Op zaterdagavond 1 december 2007 speelt Vooks in het Schipperskerkje in Schipperskerk (Grevenbicht). Het sfeervolle Schipperskerkje organiseert een luisterconcert. Het publiek kan genieten van Engelse folkmuziek in het feestelijke, naar de Decemberfeesten gedecoreerde, kerkje. Natuurlijk ontbreken bij dit pepernotenconcert de warme chocolademelk, speculaas en de pepernoten niet. Vooks speelt ook deze keer met een van haar projectgroepen. Het Schipperskerkje met het bloemkunstatelier en de kleine concertzaal heeft 100 zitplaatsen. Voor dit luisterconcert moet u vooraf plaatsen reserveren. Entree: 12,50 euro inclusief koffie/thee en een drankje in de pauze.

Ondertussen werkt de groep in september en oktober 2007 hard aan een cd en hoopt dat deze bij dit concert al verkrijgbaar zal zijn.

Voor verdere informatie zie: www.vooks.nl.