North Cregg heeft het geplande GUO-concert van 4 november 2007 in 't Boerderijtje gecanceld bij het organiserende Groeten Uit Oisterwijk. Aan de cancel ligt een misverstand over de concertdatum  ten grondslag. Volgens het tourmanagement zou North Cregg voor Nederland beschikbaar zijn tot en met 4 november, maar volgens de artiesten reikt hun onderlinge afspraak tot 4 november. North Cregg vertrekt op 4 november uit Nederland om verplichtingen elders na te komen.

Organisator Jos Creusen vindt het een vervelend misverstand, aangezien entreetickets, affiches en persberichten al klaar warenen er flink wat reserveringen binnen waren. Een goede vervanger kon niet gevonden worden, dus vervalt deze concertdatum in zijn geheel. Mensen met reserveringen krijgen hierover bericht.

Met de reserveringen zit het verder overigens wel goed, voor de overige acht concerten in het folkrootsgenre is nu al ongeveer 75% van alle beschikbare tickets verkocht, Dougie MacLean op 24 november is zelfs nagenoeg uitverkocht. Zolang de voorraad strekt, kan nog gereserveerd worden voor de concerten en voor de live-cd van Groeten Uit Oisterwijk. Dat kan per post via de GUO-concertbrochure 07/08 of digitaal via de website www.do.nl/guo. Voor overige info is er Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de GUO-foon: 013 - 5210175.