Maarten Besseling van opnamestudio The Green Motel bedacht een project, dat de titel In A Cabin With kreeg. Hij gaat elke twee maanden samen met een of enkele muzikanten ergens in Europa in een huisje zitten om daar wat liedjes te schrijven en op te nemen. Het materiaal wordt vervolgens gemixt in de studio in Nederland. Singer-songwriter Erny Green is een van de artiesten die al meededen aan zo'n sessie.

Besseling ging met Stan Vreeken naar een eiland bij het Zweedse Stockholm, en met Green bracht hij een tijdje door in een huisje in Zuid-Frankrijk. Met Johan Perk is hij eind juni in Friesland geweest, dan volgen nog Pien Feith & Jelte Heringa, Arthur ten Cate, een special met zes muzikanten waaronder ook Erny Green en Stan Vreeken en sessies met Julien Dubois en met Chris Kikic & Maarten Moerland. Bovendien staan er nog enkele mensen op het verlanglijstje.

Vervolgens is het mogelijk om hiervan een video te bekijken van de omgeving / het huisje waar de sessie plaatsvond met uiteraard muziek van de betreffende artiest en een ep is dan gratis  te downloaden, inclusief artwork om te bekijken op iTunes en iPod of om uit te printen.

Meer info: www.inacabinwith.com.