Op uitnodiging van Celinda Scheepers, presenteert Stichting muziek en cultuur een bijzondere middag. Op zondag 24 juni zal Mark Atkins een 2 uur durende workshop didgeridoo geven, met daarop volgend een uniek concert.

Mark Atkins stamt van de Yamitji stam uit West Australië en is half Iers, half aboriginal. Hij speelde al op jonge leeftijd didgeridoo. Naast Didgeridoomaster, is hij verhalen verteller, songwriter, kunst schilder van aboriginal art, drummer en hij maakt zijn eigen didgeridoo's. Mark heeft onder anderen samengewerkt met Led Zeppelin's Jimmy Page, Robert Plant, Peter Gabriel, Sinead O'Connor en vele andere bekende artiesten. Sinds enkele jaren is Mark een bekende en gewilde speler in Europa. Hij heeft op grote festivals gestaan en grote workshops gegeven in o.a. België, Duitsland en Nederland.

De workshop is geschikt voor deelnemers die een basis op de didgeridoo beheersen, inclusief de circulaire ademhaling.

Kosten
Workshop €45,-
Workshop +concert €50,-
Concert €10,-

Voor meer informatie, aanmeldingen en prijzen, kan men rechtstreeks contact opnemen met Celinda Scheepers, tel.nr. 06-49927372, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie: 't Loesje,  Vesperstraat 51, Mierlo
24 juni, 14.00-18.00 uur
www.smecmierlo.nl

mark atkins, workshop & concert in mierlo
Mark Atkins workshop & concert