Theo Oldenburg laat weten dat hij gaat stoppen met het radio-programma Alt.Country Cooking. Daarin presenteerde hij voor de muziekliefhebbers americana, folk, singer-songwriter, (alt.)country, roots-rock etc. Op 28 juni is de laatste uitzending  In 2005 begon radio Winschoten met het programma, toen nog met medepresentatrice Johanna Bodde. Vorig jaar in oktober moest zij er vanwege tijdgebrek mee stoppen en werd het ingekort naar een uur op de zondagavond.

Theo Oldenburg stuurde de volgende mail rond:

Op 28 juni is de laatste uitzending van Alt.Country Cooking. Ik stop ermee. De laatste tijd kan ik steeds minder enthousiasme opbrengen voor mijn programma. De druk om iedere week weer een nieuwe aflevering te maken, begint te irriteren. Hoe leuk het ook is om de nieuwste CD's te krijgen, op een gegeven moment heb je het wel gehoord.
Het luisteren naar CD's omdat ik er iets mee moet doen, staat me steeds meer tegen. Ik wil weer terug naar de status van consument. Genietend van die ene aanschaf. En van al datgene wat al in mijn kast staat, en waar nauwelijks nog wat bij kan.
Of ik het ga missen weet ik nu nog niet, maar dat zie ik dan wel weer.
Bedankt voor jullie steun en support in de afgelopen jaren!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Theo Oldenburg
ALT.COUNTRY COOKING


Websites
Radio Winschoten: www.radiowinschoten.nl
On-demand webcast: www.altcountrycooking.nl


De redactie van Folkforum wenst Theo Oldenburg bij deze alle goeds en veel luisterplezier.