Er is goed nieuws voor de vaste bezoekers van Meneer Frits in Eindhoven op de maandagavonden. Voor het nieuwe seizoen Ad van Meurs presenteert..., dat in september van start gaat met Songwriters United, kan een passe-partout besteld worden. Op het programma staan o.a. Doug MacLeod, Geoff Muldaur, Kelpie en Caroline Aiken, een special met Chip Taylor en enkele clubnights.

Het Eindhovens Dagblad schreef al trots: In Eindhoven staat het beste singer-songwriterpodium van Zuid-Nederland - en het noorden erbij. Voor slechts 4 euro entree (+ 1 euro servicekosten) valt dus ook in het seizoen 07/08 weer heel wat te genieten op de maandagavond op het gebied van  akoestische muziek.

Nieuw dit seizoen zijn de Clubnights en de Specials. Er zijn 3 Clubnights, waarin muziekkenner Frank de Munnik in gesprek gaat met bijvoorbeeld Jack Clement, de 76-jarige Sun Studio-technicus, maar ook met columnist Martin Bril en presentator Jan Douwe Kroeske. In de eerste Special op 22 oktober staat Chip Taylor op het podium, de man die verantwoordelijk is voor de wereldberoemde nummers Wild Thing en Angel In The Morning. Op kerstavond is er dan Barrelhouse, authentieke bluesband uit Nederland. De entreeprijs voor deze avonden is iets hoger, 10 of 15 euro (+ 1 euro servicekosten).

Ook nieuw is de mogelijkheid voor een passe-partout. Er kan voor een half (sep. tot dec.) of een heel (sep. tot mei) seizoen besteld worden. Voor 48 euro krijgt men toegang tot alle maandagavonden van september tot en met december, inclusief de twee specials, 1 clubnight en daarbij nog een gratis sampler-cd van Rounder. Wie het hele seizoen wil meemaken is 121 euro verschuldigd, opnieuw voor alle maandagavonden, inclusief 4 specials, 3 clubnights en ook een gratis sampler-cd van Rounder.

Alle informatie is terug te vinden in de seizoensbrochure van Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven, en vanaf vandaag 3 mei kan online besteld worden op de website: www.muziekcentrum.nl.