Drie fiddlers uit Donegal, (Mick Brown uit Teelin, Caoimhin MacAoidh uit Ballyshannon en Michael Sweeney uit Derry) komen naar Nederland om op 26 en 27 mei (Pinksterweekend) een workshop te geven in Nieuwe Niedorp, in de folkboerderij van Jack en Anneke Schroevers. Ook kinderen zijn welkom (lessen door Anneke Eijkelboom en Jack Schroevers).

Er wordt les gegeven in de karakteristieke stijl van de fiddlers uit het Ierse noordwesten (Donegal). Aanvang: zaterdagmorgen half 11. Zaterdagavond openbare sessie in de boerderij. Zondagavond gezamenlijk muziekfeest in de Irish Pub in het dorp, deelnemers eten er gratis Irish stew.                                                                        

2e Pinksterdag (28 mei) is er het jaarlijks (gratis) muziekfeest in de boerderij met Ierse en USA Old-Time muzikanten.

26, 27, 28 mei 2007, workshops en muziekfeest in de folkboerderij van Jack en Anneke Schroevers te Nieuwe Niedorp. De totale kosten voor de fiddleworkshop bedragen € 55,- (kinderen t/m 12 jaar € 30,-). Er kan gratis gekampeerd worden in de boomgaard. Zelf brood meenemen, zaterdag een warme maaltijd tegen kostprijs. Opgeven door overmaken € 55  (of € 30) op postgironr. 193351 t.n.v. J.J. Schroevers te Nieuwe Niedorp.

Zie ook www.ballata.nl en klik op Irish Site.