Het concert van de Brabo-entertainers Dommelvolk in 't Boerderijtje op zondag 17 december (aanvang 20.30 uur) is bijna uitverkocht. Dat meldt het organiserende Groeten Uit Oisterwijk. GUO is overigens al druk bezig met het volgende seizoen, waarbij de concerten met eigen apparatuur zullen worden uitversterkt en opgenomen ten behoeve van een live-cd.

Voor dit seizoen staan nog de volgende concerten op het programma:
17 december Dommelvolk
21 januari Roy Gullane & Evertjan 't Hart
17 februari Munnelly, Flaherty & Masure (met sessions in de pauze en na afloop)
25 maart The McCalmans
15 april Laïs (is al een tijdje uitverkocht)

Eigen apparatuur
Nieuw is dat GUO de concerten met eigen professionele apparatuur gaat uitversterken en opnemen en dat er na het seizoen in elk geval een live compilatie-cd wordt uitgebracht. De organisatie schaft de geluids- en opnameapparatuur komend voorjaar aan dankzij bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSBfonds. De apparatuur wordt tevens ter beschikking gesteld aan derden. Oisterwijkse stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk betalen geen huur voor de apparatuur, maar slechts een financiële tegemoetkoming voor de geluidstechnicus. Met deze regeling wil het bestuur van de GUO-concerten, de Stichting Podiumkunsten Oisterwijk, recht doen aan de doelstelling om podiuminitiatieven in Oisterwijk te ondersteunen.

GUO-concerten zijn te reserveren via website www.do.nl/guo. Overige info is er via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of GUO-foon: 013 - 5210175.