De Limburgse zanger/liedschrijver Gé Reinders is begonnen aan het tweede seizoen van de Blaos mich nao hoes - theatertour, waarbij hij optreedt met plaatselijke blaasorkesten. Hij speelt van Vlissingen tot Groningen en van Hoorn tot Kerkrade. "Blaos mich nao Hoes" wordt nu voor het éérst volledig in een Belgisch theater gespeeld. Met de Koninklijke Harmonie Concordia staat Reinders 27 oktober in C.C Achter Olmen te Maaseik.

Het werk van Reinders is erg populair onder blazers. Dit seizoen hebben zich opnieuw een kleine veertig orkesten op zijn nummers gestort. Ze begeleiden Reinders op evenzoveel concerten overal in Nederland en nu dus ook voor het eerst in België. Op 19-11 gaat Fanfare Union uit Zelhem o.l.v. Alfred Willering op concours in Enschede. Als keuzewerk gaan ze, samen met Gé, Blaosmuziek uitvoeren.

Van het album Blaos mich nao hoes verschijnt een nieuwe single: As de blajer valle met de Brassband Limburg o.l.v. Frans Violet. De B kant is Haaj mich vas in een live uitvoering met Symphonic Impulse o.l.v. Harry Vorselen. Ook is uitgekomen de L1 DVD Blaos mich nao hoes. Hierop staat de met de NL Award bekroonde documentaire over het maken van de CD met clips van 4 liedjes. Als extra staat er ook de originele Blaosmuziek"clip op plus een verslag uit 1999 van Henk Hover over die opname.

Zie voor de uitgbreide tourlijst en de mogelijkheid om single en dvd te bestellen: www.g-reinders.nl.