Komende vrijdag (29 september dus), is er weer een sessie in café Zomerlust in Tilburg. Organisator Gerard Braun schrijft ons: Ik zou het op prijs stellen als degenen die die avond meespelen wat vroeger, zo tussen acht en half negen aanwezig zouden kunnen zijn zodat we rustig van een stuk taart,vlaai of i.d. kunnen genieten met daarbij een kopje thee, koffie, bamboe of wat dan ook. Ook voor trouwe fans zal er nog wat zoets te genieten zijn.

Als alles volgens plan verloopt kunnen we deze avond mede genieten van de bijdrage van een aantal ervaren sessiemuzikanten welke deel uitmaken van de Ierse band Harmony Glen (zie www.harmonyglen.com). Dat betekent extra viool, trekzak, contrabas, banjo, gitaar en zeker ook zang.
 
Een van de oprichters is Vincent van Meerdervoort (box, bodhran, whistles en zang) die tezamen met Ies Muller, Antoine Rijnders, Josemieke Segers, Stella Rodrigues, en ik de Ierse band My Left Shoe vormde waarmee we in 2000 o.a. op het Feakle Traditional Folkfestival speelden.
 
Daarnaast zijn er weer de vertrouwde sessiemuzikanten als Kees Schoone, Stef van den Bogerd, Gerard van de Ven, John Meulendijks. Marianne is helaas verhinderd vanwege optredens in Duitsland met o.a. Jens Barabasch. Ik weet nog niet of David al terug is uit Ierland, maar dat zien jullie vrijdag wel.
 
Wees allen welkom,
 
Gerard Braun.
 
Adres Cafe Zomerlust :
Oisterwijksebaan 15, 5018 TG Tilburg
Telefoon :  013-542 52 92