Jean Innemee (ex The Walkers ) speelt mee met Vooks op de kunstmarkt 'Symfonie en kunst' die op zondag 1 oktober a.s. in de tuin van Abdij Rolduc (de cour) in Kerkrade wordt gehouden. Vooks speelt Engelse, Schotse en Ierse luistermuziek om: 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Vooks geeft workshops volksdans om 14.00 en 15.00 uur.

De kunstmarkt 'Symfonie en kunst' wordt nu voor het derde jaar georganiseerd door Het Kerkraads Symfonie Orkest. Ruim zestig euregionale kunstenaars zijn aanwezig met hun werk waaronder bekende namen als Maria Stams, Yvonne Drummen, Jeanne Panhuijzen, Elmir Prevljak en Rinus van Leunen. De markt begint om 11.00 uur v.m. en eindigt om 18.00 uur. Het Kerkraads Symfonie Orkest houdt een openbare repetitie. Ensembles van het Kerkraads Symfonie Orkest spelen verschillende keren en het Rubens Poppentheater speelt een aantal keren voor de kinderen.

Jean Innemee speelt akoestische basgitaar en als hij zin heeft om dat enorme ding in zijn auto te laden, ook nog wel eens contrabas. Jean speelt op gehoor. Ondanks de oude schotwond in zijn hand, weet hij altijd al een prachtige bas in de nummers te leggen. Jean draait al wat jaren mee in de muziek. Hij speelde en zong (lead-zang) bij Carboon (1 gouden album), The Walkers (1 gouden single, 1 platina single) en als laatste bij de Mozam Skiffle Group.

Vooks treedt aan in de volgende samenstelling: Caroline Dijkman (zang en tin whistle), Steven Schoevaart (zang), Nelleke Odekerken (luit, mandoline, gitaar en zang), Fer Vissers (gitaar), Maurice Hundscheidt (gitaar), Petra Nelissen (blokfluiten sopranino, sopraan en alt),  Foppe Jacobi (knoppenaccordeon bayan en Engelse concertina), Pernelle van Loon / Edith Engelen (cello), Jean Innemee (akoestische basgitaar), Rinie Houben-Loenders (percussie en zang). Liesbeth Herveille geeft dansinstructie tijdens de volksdansworkshops.

Zie ook www.vooks.nl.