Het reünieconcert dat de Limburgse folkgroep Get Paraat zou geven gaat niet door. Camile (Chris) Schijns, een van de leden van de band die tussen 1976 en 1982 in binnen- en buitenland actief was met Nederlandstalige volksmuziek, zag zijn pogingen tot een reünie stranden. 


Schrijns mailt dan ook aan vrienden en bekenden: "Het spijt me zeer jullie te moeten berichten dat het oude schip van Get Paraat in het zicht van de haven gezonken is. Een charlatan had de band voorgespiegeld in een film met Michael Caine und Nicklas Cage een van onze nummers te spelen. Twee wilden de voorgehouden worst blijven vreten terwijl de 4 anderen al snel het bedrog zagen. Dit veroorzaakte een onaangename strijd die de band voor goed in 2 kampen verdeelde. Daarmee is het voor 23 september geplande reünieconcert van de baan."

De Limburgse groep bracht destijds drie lp's uit in de volgende bezetting: Peter Smits (gitaar en zang), Peter Weinstock (piano en fluit), Fietje (Baten-) Kleinjans (zang), Ronald van Rixoord (percussie) en Camille (Chris) Schijns (gitaar, banjo, mandoline en dulcimer).