Ruim zes jaar nadat gitarist Kelly van der Heijden Inner Strength heeft opgericht, is het voor hem helaas niet langer mogelijk om zijn activiteiten in de band nog te combineren met zijn werk en privé leven. Daarom heeft hij -met pijn in zijn hart- de voor iedereen moeilijke keuze gemaakt om de band vaarwel te zeggen.

De band laat weten het jammer te vinden dat Kelly weg gaat. Hij heeft veel voor Inner Strength betekend en ze zullen zijn belangrijke input en inzet missen. Ze respecteren zijn keuze en zijn dankbaar voor de leuke jaren die samen werden gedeeld.

kelly van der heijden
Kelly van der Heijden, foto Ronald Rietman

Inner Strength is ondertussen druk bezig met het zoeken naar een vervanger en de eerste audities liggen al achter de rug. In de zomerperiode wordt een nieuwe gitarist ingewerkt, waardoor alle geplande optredens gewoon door zullen gaan. De naam van dit nieuwe bandlid wordt na de zomervakantie bekend gemaakt.

Zaterdag 2 september speelt Inner Strength twee maal. Dit wordt een ware vuurdoop voor de opvolger van Kelly. 's Morgens spelen ze op Festival Mondial in Apeldoorn en 's middags op Festival Doe Dans in Biddinghuizen. Kijk op www.mondial-apeldoorn.nl en op www.doedans.nl voor de websites van deze evenementen.

Zie ook: www.inner-strength.nl.