Van 7 tot 10 juni 2006 is het feest in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Amsterdam. Het cultuurhuis bestaat 25 jaar en dit wordt gevierd met vier dolle dagen.

Gedurende vier dagen treden maar liefst een 120-tal artiesten op in diverse disciplines.  Er wordt een bonte bende op de been gebracht. Van jong grut dat soms letterlijk nog niet eens de straatstenen is ontgroeid tot grijze wijze eminenties, van techneuten die meters kabel nodig hebben, kilo's kilobytes en miljoenen pixels tot iemand die het doet met een doos krijtjes, van woelige schrijvers die luidop lezen tot verstilde treurwilgen die in stilte musiceren, van woonwagenvolk dat vier dagen blijft hangen tot wandelaars en koks voor één dag. Kortom, het cultuurhuis houdt u vier dagen lang een spiegel voor van waar zij die 361 andere dagen ook voor staan.

Het werk van 25 kunstenaars wordt tentoongesteld, er zijn audio-visuele projecten, kookworkshops, wandelverhalen en films. Ook is er dans, stand-up comedy, theater, lezingen en natuurlijk muziek. Tijdens de feestelijkheden kan het publiek genieten van lunch-, aperitief- en avondconcerten. Elke dag zijn er drie optredens. Tussen 12:30 en 13:30 uur, van 17:00 tot 18:00 en 's avonds van 22:00 tot 23:00 uur op wooensddag en donderdag en van 20:00 tot 21:00 op vrijdag en zaterdag. Er zit van alles tussen, van pop tot singer-songwriter naar wereldmuziek en jazz. De volgende namen staan geprogrammeerd: Yevgueni, Mint, Think Of One, Milow, Electric Barbarian, Venus, Ellroy, Brick Quartet, Mo & Grazz, Savalas, Jazzifsaction en The Internationals.

Dit alles gaat plaatshebben in Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en op het plein daarvoor. Adres: Nes 45 Amsterdam. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor meer informatie en het volledige programma zie: www.brakkegrond.nl.