7, 8 & 9 Juli 2006 is hét Pater Moeskroen jubileumweekend. Met maar liefst drie optredens tijdens het Bloklandfeest in het Zuid-Hollandse Nieuwveen, zal de band daar dit jaar voor de 15e keer haar opwachting maken.

Het programma is inmiddels rond. De vrijdagavond zal in het teken staan van de Hollandse artiesten. Op die avond zullen naast Pater Moeskroen o.a. Albert West, Wolter Kroes, Arne Jansen en Huub Hangop (tevens presentator van de avond) een optreden verzorgen.
 
De zaterdagavond in Nieuwveen is traditiegetrouw dé Pater Moeskroen-avond. De band zal er ook dit jaar weer een spectaculair feest van maken. De Limburgse band Neet oét Lottum heeft deze avond de eer om het publiek op te warmen met haar aanstekelijke repertoire.
Een extra feestelijk element vormt de presentatie van XX deel 2. Dit is het 2e deel in de XX serie ter ere van het 20-jarig jubileum van Pater Moeskroen. XX deel 1 werd eerder dit jaar in de Mezz in Breda uitgereikt.

pater moeskroen
Pater Moeskroen, foto Jesse Campfens (Heartshine Design)

Op zondag zullen diverse oud-bandleden voor één keer weer herenigd worden én optreden met Pater Moeskroen. Daarnaast zal het met een kermis, een stuntshow, helikoptervluchten, de uitzending van de WK finale en de muziek van blaasorkest Zwajé de la Mimol een heuse familiedag worden.