De nieuwe concertserie van Groeten Uit Oisterwijk is komend seizoen weer in 't Boerderijtje, tussen Oisterwijk en Haaren. In seizoen 2006/2007 treden o.a. op: Laïs, Vin Garbut, The McCallmans, Comás en Dommelvolk.

De volgende acht concerten liggen al vast:
24 september: Comás.
22 oktober: Daithi Rua & Aiden Burke.
19 november: Vin Garbutt.
17 december: Laïs.
21 januari: Roy Gullane & Evertjan 't  Hart.
17 februari: Flaherty, Munnelly & Masure.
25 maart: The McCalmans.
15 april: Dommelvolk.

Afgelopen seizoen stond Dayna Kurtz uit de VS op het programma. Dit keer geen Amerikaanse artiesten. Programmeeur Jos Creusen: "Die plannen hun Europese tournees later dan wij onze seizoensprogrammering. Maar wij sluiten een ‘finishing touch' niet uit, bijvoorbeeld met een kanjer, born in the USA."

Podium
Na verschillende podia biedt sinds afgelopen seizoen Partyhoeve 't Boerderijtje tussen Oisterwijk en Haaren onderdak aan de GUO-concerten. Programmeur Jos Creusen typeert die locatie als allesbehalve een concertzaal: "Het is te lang, te smal, te laag, te krap. Bij grote drukte moeten bezoekers in L-vorm zitten. Theatertechniek moeten we inhuren. Zaal, podium, tafels, stoelen moeten we inrichten en uitruimen. Artiesten moeten zich behelpen met het keukentje als kleedruimte. Maar niemand klaagt. Integendeel: uitbater, bezoekers, vakpers, artiesten en wijzelf: iedereen is vol lof."

Creusen verklaart het enthousiasme uit de sfeer en de gemoedelijkheid die 't Boerderijtje als stukje Brabants erfgoed anno 2003 (gerestaureerd na een brand) uitstraalt. "Artiesten en bezoekers kruipen er bij elkaar op schoot. Intimiteit in een kleinschalige entourage, dat is precies waar onze concerten naadloos in gedijen. Dat blijkt wel uit de flinke belangstelling. Op één concert na liep 't Boerderijtje steeds gezellig vol. Drie van onze concerten raakten zelfs meer dan uitverkocht."

Tijdig reserveren wordt aanbevolen. Zie de vernieuwde website www.do.nl/guo.