Hoewel de meeste GUO-concerten dit seizoen tot nu toe zijn uitverkocht, wil Groeten Uit Oisterwijk absoluut volharden in haar kleinschaligheid. Momenteel is de organisatie dan ook druk doende met haar voorbereidingen voor een nieuwe serie akoestische concerten in seizoen 06/07, opnieuw in 't Boerderijtje.

Niet alleen de uitbaters van 't Boerderijtje en de GUO-organisatie zijn enthousiast, ook de reacties van bezoekers, artiesten en recensenten zijn lovend. Het lijken juist de theatertechnische beperkingen van de accommodatie en de losse, informele benadering van de organisatie die een flinke mond-tot-mond reclame geven onder liefhebbers van akoestische roots-concerten.

Tekenend is de reactie van Dayna Kurtz die zich ‘relaxed and comfortable at home' voelde. Voor volgend seizoen heeft ze plannen voor een  tour met een begeleidingsband langs de grotere concertzalen. Ze gaf aan dat ze haar band graag een ‘evening off' gunt om bij GUO in 't Boerderijtje nog eens laid back solo te concerteren.  

Dit seizoen loopt op z'n eind. Aanstaande zaterdag weerstaan Danny Guinan & Friends het Brabantse carnavalsgeweld en geven in 't Boerderijtje een concert. Op zondag 19 maart sluit het Vlaamse trio Ambrozijn het GUO-concertseizoen met een presentatieconcert voor de nieuwe cd ‘Krakalin' voor het Zuid-Nederlandse publiek. Zangeres Vera Coomans (o.a. ex-Rum, ex-Madou) staat het trio vocaal bij.

Ticket-reserveringen zijn mogelijk op www.do.nl/guo.