Vanaf zijn optreden tijdens Live in Your Livingroom Den Haag (26/02) zal Stefan Oosthof zich voortaan presenteren als driemansformatie; Stefan Oothof & Band.

Reinder Brandsma (speelde al mee tijdens The Music in My Head, vorig jaar) neemt de extra gitaarpartijen inclusief backing vocals voor zijn rekening, Ronald de Jong (Broshim, Black Heart Betty) begeleidt op de contrabas.

Zondag 26 februari presenteert tijdens Live in Your het collectief van Singer Songwriters Unite  de eigen compilatiecd; Nadine & Me, Eva, Jeroen van de Wiel en Stefan Oosthof geven dan een intiem woonkamerconcert. De optredens zullen plaatsvinden in de woonkamer van Robert Muda; vormgever/ontwerper van ondermeer Crossing Border, Music in my Head, Hallo Venray en De Dijk. Het adres is Schuytstraat 15 te Den Haag. Kaarten voor de avond kosten € 10,- (hapjes en drinken inbegrepen) en zijn te bestellen via www.liveinyourlivingroom.nl. Er is slechts ruimte voor zo'n 30 - 40 personen, dus wacht niet te lang met het bestellen van je toegangskaarten.

De dinsdag (28/02) na Live in Your Livingroom staat Stefan Oosthof op de planken van Grandcafé Cremers. In de week van 27 februari vindt het Hague State of Mind Festival plaats in Den Haag. Een nieuw concept waarbij Dj's, bands en Singer/songwriters hun krachten bundelen. Meer info over dit festival vind je op www.haguestateofmind.nl.