Goodtilnow is geselecteerd voor de Amsterdamse Popprijs, een wedstrijd voor Amsterdamse bands in alle stijlen, waarbij alleen eigen nummers worden gespeeld. De jury beoordeelt op originaliteit, creativiteit, techniek en podiumpresentatie. Goodtilnow brengt liedjes die teruggrijpen naar de wortels van de Amerikaanse folk, bluegrass en countryblues.

De vier groepsleden van Goodtilnow komen uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het zijn: Linda van der Meulen (zang), Nathalie Strijker (gitaar en zang), Rik Verdenius (gitaar en zang) en Pepijn Kromhout (contrabas).

De voorrondes van de Amsterdamse Popprijs vinden plaats in de eerste week van maart en Goodtilnow staat gepland op maandag 6 maart in de Desmet Studio's. Andere bands in deze voorronde: Karmakonga (reggae), Grove (poprock), The Shenanigangs (ska), Sugar Fix (poprock), Twowayradio (funkrock indiecore). In totaal zijn er 6 voorrondes met bands die strijden om een plaats in de halve finale op 18 en 20 april in Paradiso. Uiteindelijk zal de finale op 20 mei plaats vinden in de Melkweg.

Maandag 6/3. Aanvang: 21.00 uur, zaal open 20.30 uur. Entree: € 6 (met flyer € 5, via Goodtilnow verkrijgbaar zolang de voorraad strekt)
de Desmet Studio's vind je aan de Plantage Middenlaan 4a Amsterdam.
Zie ook www.goodtilnow.com of deze link.