In de Uelenspiegel in Uffelte wordt van 24 t/m 26 februari een weekeinde Wereldzingen georganiseerd. Het staat onder leiding van Joke van der Weide. Iedereen kan meedoen.

Als je nog nooit in een koor gezongen hebt is dit je kans om je zangtalenten te ontdekken. Het gaat om meerstemmige zang. Soms melancholisch maar ook vurige liederen uit de hele wereld: India, Israel, Afrika, Balkan, Rusland en Georgië. De muziek en teksten gaan over de natuur, de liefde, verdriet en vreugde en zijn soms religieus van aard. De muziek ligt makkelijk in het gehoor en de liederen worden voornamelijk ook op het gehoor aangeleerd.

Een weekeinde met zingen, open haardvuur,  natuurwandeling en oerdrentse maaltijden. Kosten € 65 incl: overnachting en maaltijden. Informatie en aanmelding: Joke van der Weide 023-5280025/06-55775268.

De Uelenspieghel ligt in een fraai natuurgebied tussen bossen, heide en vennen. Je vind De Uelenspieghel aan de Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Drenthe, 0521-351331, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook www.uelenspieghel.nl.