In Vlaanderen is er een nieuw veelbelovend en bijzonder trio geformeerd dat gaat optreden met het speciale project Tatoeages: Paul Rans, Gerry De Mol & Didier François. Drie grote namen uit de Vlaamse folk brengen een programma met oude en nieuw materiaal. Ze doen dat voor het eerst op 24 februari in 't  Folk in Dranouter in twee dagen later in 't Ey in Belsele.

Paul Rans is sinds RUM een van de grote zangers van het oude folkrepertoire. Hij belichaamt op zijn eentje zowat het Middelnederlands repertoire en is niet onbekend met wereldmuziek. Hij zingt en speelt luit. Gerry De Mol (Kleine blote liedjes, Oblomow ...) zingt en bespeelt  gitaren, ud en saz en Didier François (Stéphane Grappelli, Gilles Chabenat, Falling Tree, José Toral ...) zingt en bespeelt viool en nyckelharpa.

Gezien de genres waarin de drie tot nu toe verkeerden ka het resultaat niets anders zijn dan een muziekmix waarin een Middeleeuws lied een Zweedse blues wordt of een oude ballade een Turks jasje aan krijgt.

Concerten: 24-02-06 20:00 u in Dranouter, 't Folk www.folkdranouter.be. 26-02-06 16:00 u in Belsele, Kunstencentrum 't Ey www.tey.be