De voorstelling "The Long Journey Home" die Blue Dew op 26 februari zal geven in Café de Amer (te Amen) is uitverkocht.  Voor aanstaande zaterdag als deze Zwolse band optreedt in het ‘Broecktheater' van Bovenkarspel zijn nog wel plaatsen vrij.

Wie toch nog wil proberen het Blue Dew concert in Amen bij te wonen, kan op de dag zelf contact op te nemen met de Amer om te horen of er misschien een afzeggingen zijn. (0592 389271). Aanvang : 14.00 uur. Entree : €13,-. De voorstelling heeft trouwens een voorprogramma van de jazz/blues band Vieres, dit al om 13.15 uur begint.

Nieuw initiatief Bovenkarspel
Vorig najaar heeft Folkclub Bovenkarspel -helaas- besloten er mee op te houden. De voorstelling van "The Long Journey Home" die door deze folkclub 21 januari a.s. stond gepland is overgenomen door een nieuw initiatief in Bovenkarspel : "Stichting Het Broectheater", een stichting die zich als doel heeft gesteld een goede theateraccommodatie in Stede Broec op te bouwen en daarmee een fijn podium te realiseren voor muzikanten en podiumkunstenaars. Blue Dew wil dit initiatief graag ondersteunen en heeft daarom het financiële risico van dit optreden op zich genomen. Voor dit initiatief, dat mede is genomen door oud Folkclubvrijwilligers verricht John Beumer, de bassist van Blue Dew, ook wat extra PR. Beumer: "Hiermee hoop  ik o.a. een steentje bij te dragen aan de moed van de stichting om in de toekomst folk te programmeren. De ervaringen met de folkclub waren namelijk wat teleurstellend, met de opheffing tot gevolg..."

Het Broectheater vind je in het Het Vereenigingsgebouw aan de  Hoofdstraat 206 in Bovenkarspel. Het concert begint er 21 januari om 20:30 uur. De entree bedraagt 10 euro.
Informatie : www.vereenigingsgebouw.nl / www.broectheater.nl . Reserveren : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In verwachting
Blue Dew heeft dit seizoen nog een aantal voorstellingen van ‘The Long Journey Home' in petto, waarvan de laatste een bijzonder intiem, akoestisch, optreden op De Verhalenboot in Zwolle betreft (maximaal 40 bezoekers). Daarna treedt Blue Dew even een tijdje niet op omdat twee leden van Blue Dew "met zwangerschapsverlof gaan" (Pim Leutholff verwacht begin mei vader te worden en Wendy van Zomeren verwacht eind mei moeder te worden).

Concertagenda:
21 januari: Het Broectheater, Bovenkarspel . (zie hierboven).
15 februari: Folk in de Wâlden, Oenkerk, 058-2125690, meer info en reserveren : www.noordfolk.nl.
26 februari: Cafe De Amer, Amen 20, Amen tel 0592 389271, uitverkocht.
17 maart: Hubertushuis, Geleen, aanvang : 20.30 uur, entree : € 12,-. Meer info : www.irishnight.nl.
9 april: Theater De Kom, Nieuwegein, 12 ½ jarig bestaan The Claddagh, aanvang: 14.00 uur, entree: € 12,50. Meer info www.thecladdagh.nl.
23 april: Vestzaktheater De Verhalenboot, Zwolle. Aanvang : 15.00 uur, entree € 10,-, meer info en reserveren : www.deverhalenboot.nl.

Zie ook www.bluedew.nl.