Ad van Meurs heeft nog een aantal namen toegevoegd aan het programma van Naked Song, dat op 28 mei gaat plaatsvinden in het Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. Hij zal zelf optreden met het NO blues-project, daarnaast zullen Chantal Acda, Woody & Paul en Tracy Bonham te zien zijn.
Tracy Bonham is een singer-songwriter die in 2005 haar derde album uitbracht, Blink the Brightest. Ze stond jaren geleden al op Pinkpop, in een roze pruik. Ze had ook een hit met het nummer Mother Mother, waarvoor ze een Grammy-nominatie ontving, maar is niet erg actief in het uitbrengen van platen. Haar jongste plaat, waarop ze een groot deel van de instrumenten zelf heeft ingespeeld, is behoorlijk ingetogen.

Chantal Acda heeft vorig jaar met haar band Chacda de cd Tonar uitgebracht, waarin IJslandse indrukken te horen zijn. Woody & Paul maken protestliederen, vertelblues en nog zo wat in de traditie van Dylan en hebben daarmee een cd Train Songs gemaakt. Het NO blues-project bestaat uit Ad van Meurs, Haytham Safia en Anne-Maarten van Heuvelen. Ze spelen een mix van americana en Arabische muziek die inmiddels behoorlijk succesvol is gebleken. Eerder was al bekend dat David Rodriguez zijn opwachting zal maken, met dochter Carrie Rodriguez en haar man Javier Verscher. Uit Texas komt Denice Franke.

Naked Songfestival, Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven, 28 mei om 19:00 uur. Entree 9,50 euro plus 1 euro servicekosten.

Zie ook www.muziekcentrum.nl.