In samenspraak met enkele vaste sessiemuzikanten is besloten de Tilburgse sessie dit keer een week te vervroegen, zodat er aanstaande vrijdag 23 december een ‘Knusse Kerstsessie' plaats heeft in café Zomerlust in Tilburg (dus niet op de laatste vrijdag van de maand). Sneeuw
Ondanks de zware sneeuwval waren op de vorige sessie op vrijdag 25 november bijdragen van Gerard van de Ven (viool), Peeter (bodhran), Wè-nun Henk-Hans (draailier!), enkele Oghammers zoals Ber (gitaar en zang) en zangeres Dagny (bijna ‘uitgeteld'), Gregor en Gerard Braun op tal van snaren.

Routebeschrijving:
Café Zomerlust vind je in Tilburg aan de Oisterwijksebaan 15.
Vanaf Den Bosch kom je er door de afslag Berkel Enschot/Tilburg te nemen. Volg dan borden richting Tilburg. Ga vóór de brug over het Wilhelminakanaal linksaf . Volg deze weg langs het kanaal tot volgende draaibrug. Ga linksaf de Oiserwijkse baan op. Na 100 meter zie je aan de linkerzijde van de weg : Cafe Zomerlust.
Vanaf Breda neem je de afslag Hilvarenbeek. Ga onderaan de afslag links naar Tilburg ( Kempenbaan). Je passeert een BP benzinepomp ,3 verkeerslichten, gaat over "de Bult" [de brug over de Piushaven], weer verkeerslichten onder aan de brug . Ga bij het 5e verkeerslicht, rechtsaf de Jan Pietersz. Coenstraat op ( dit is bij een geel-zand-kleurige flat aan je rechterzijde ). Ga na 300 m rechtsaf op de Jan Pietersz. Coenstraat. Ga na 120 m schuin links de Oisterwijksebaan op. Steek na 200 m. de (draai-)brug over het Wilhelminakanaal over. Na 100 meter zie je aan de linkerzijde van de weg : Cafe Zomerlust.
Vanaf Eindhoven neem je afslag ( 10 ) Hilvarenbeek. Ga onderaan de afslag rechts richting Tilburg. Lees verder bij vanuit Breda.

Mochten er nog mensen met de trein komen dan kunnen ze Gerard Braun voor een lift bellen of mailen : 013-5431312/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor muzikanten die reiskosten maken is er een tegemoetkoming van minimaal 20 eurocent per kilometer.