Aanstaande vrijdag 25/11 gaat de derde editie van de Zomerlustsessies weer om 21.00 uur van start in café Zomerlust aan de Oisterwijksebaan 15 in Tilburg.

Organisator Gerard Braun roept zoveel mogelijk muzikanten op mee te doen. De vorige sessie op 28 oktober was al aardig bezocht. Gerard Braun: "Ik was blij verrast met de komst van Isaac Muller uit Amsterdam die op de laatste sessie de sterren van de hemel speelde, terzijde gestaan door Marianne, Gerard Viool, Bram, Kees van de Sande en mijzelve."
Maar het kan nog beter vindt Braun: "We hopen dat Kees Schoone, Clara Commandeur, Jules Bitter, Frenk van Hoof, Michiel Kuijs of andere talenten in onze Zuidelijke Contreien de Zomerlust sessie op een vrije vrijdagavond met hun aanwezigheid willen verblijden. Mocht je nog iemand in gedachte hebben voor de sessies, stuur hem/haar dan dit bericht en andere relevante info door. Ik dacht bijvoorbeeld aan muzikanten van de voormalige sessies in Bergen op Zoom."

Routebeschrijving:

Café Zomerlust vind je in Tilburg aan de Oisterwijksebaan 15.

Vanaf Den Bosch kom je er door de afslag Berkel Enschot/Tilburg te nemen. Volg dan borden richting Tilburg. Ga vóór de brug over het Wilhelminakanaal linksaf . Volg deze weg langs het kanaal tot volgende draaibrug. Ga linksaf de Oiserwijkse baan op. Na 100 meter zie je aan de linkerzijde van de weg : Cafe Zomerlust.

Vanaf Breda neem je de afslag Hilvarenbeek. Ga onderaan de afslag links naar Tilburg ( Kempenbaan). Je passeert een BP benzinepomp ,3 verkeerslichten, gaat over "de Bult" [de brug over de Piushaven], weer verkeerslichten onder aan de brug . Ga bij het 5e verkeerslicht, rechtsaf de Jan Pietersz. Coenstraat op ( dit is bij een geel-zand-kleurige flat aan je rechterzijde ). Ga na 300 m rechtsaf op de Jan Pietersz. Coenstraat. Ga na 120 m schuin links de Oisterwijksebaan op. Steek na 200 m. de (draai-)brug over het Wilhelminakanaal over. Na 100 meter zie je aan de linkerzijde van de weg : Cafe Zomerlust.

Vanaf Eindhoven neem je afslag ( 10 ) Hilvarenbeek. Ga onderaan de afslag rechts richting Tilburg. Lees verder bij vanuit Breda.

Mochten er nog mensen met de trein komen dan kunnen ze Gerard Braun voor een lift bellen of mailen : 013-5431312/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor muzikanten die reiskosten maken is er een tegemoetkoming van minimaal 20 eurocent per kilometer.