Hugo Remmelt van het trio Remmelt, Muus & Femke heeft een kuitbeen- en enkelbreuk opgelopen tijdens een partijtje voetbal. Hij wordt morgen geopereerd in het Rode Kruisziekenhuis in Den Haag. Het ziet er naar uit dat hij zeker zes weken lang uit de running zal zijn ivm revalidatie. Hierdoor komen de meeste optredens in de komende maand december in gevaar.


Remmelt: "Ik heb met bijna alle zaaleigenaren en organisatoren al contact opgenomen om eventueel een nieuwe datum te plannen. Zodra hierover meer bekend is, laat ik het je weten. Natuurlijk kan het geen kwaad om voor de zekerheid onze site of de zaal zelf te checken mocht je het plan hebben naar ons te komen luisteren."
Het optreden afgelopen zaterdag op de Nederlands Neil Young fanclubdag was dus vooralsnog het laatste van 2005. Op die fanclub dag kregen R,M&F de toezegging dat ze op 20 mei 2006 op de Duitse Neil Young fanclubdag mogen spelen.

Album jaarlijst top 5 American Connection
Bij het programma American Connection van de KRO, elke zaterdagavond tussen 18 en 20 uur te beluisteren op radio 2 mag het publiek zijn favoriete Americana album top 5 van 2005 inleveren. Hugo Remmelt doet op iedereen een beroep het R,M&F-album The Long Way Round in zijn top5 lijstje op te nemen. Lijstjes kunnen geë-maild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inzenden kan tot 5 december.

Zie ook: www.remmeltmuusfemke.nl