Aanstaande zondagmiddag is er in Deventer een workshop Klezmer voor gemengd ensemble onder leiding van Monique Lansdorp. Onder leiding van klezmervioliste Monique Lansdorp zullen oude en minder oude melodieën uit het oldtime klezmer-repertoire onder de loep genomen worden. Vanwege de oorspronkelijke herkomst van de klezmermuziek (Midden en Oost-Europa) zullen ook enkele verwante Oost-Europese dansmelodieën bekeken worden.
De workshop staat open voor alle instrumentalisten (behalve zangers). Er zal aandacht besteed worden aan uitvoeringspraktijk, versiering, goed samenspel en muzikale communicatie.
Locatie: Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3, Deventer, 13.00-17.30 uur. Om 17.00 uur wordt een korte openbare presentatie gegeven van wat er die middag gestudeerd is. Deelname 17,50 euro inclusief muziekmateriaal. Opgave bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon: 0570-641003. Voor muzikale vragen/informatie mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.ettyhillesumcentrum.nl
en www.tonica.adviseert.nl