Greet Garriau is niet enkele accordeoniste/zangeres bij Fluxus, ze begeeft zich nu ook op het pad van het kindertheater. Aanstaande zondag staat ze in het stuk ‘De Zee van Andersen' op het podium van de Groene Zaal in Gent.

Greet Garriau: "Sinds enkele maanden ben ik een nieuwe wereld ingetuimeld en wel die van het kinder theater. Samen met Rudy Cleemput en Aagje Dom (gekend van Ketnet) hebben wij ons laten gaan in de wondere wereld van Andersen, zijn kleine zeemeermin en Eva. Eva is een meisje met rood haar dat gepest wordt op school en zich terugtrekt op haar eilandje aan zee. Daar ontmoet zij een nieuw vriendje, engel, die haar zal helpen aanvaarden wie ze is. Wat er allemaal gebeurt kan je nu zondag meemaken in de groenzaal om 15 uur."

Tickets voor Gent kunnen besteld worden: 0474/255.385 of thuis 09/232.13.45 of ook via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor volwassenen 10€ en voor kids 5€. Met deze voorstelling trekken Greet Garriau cs nog langs heel wat theaters en scholen. Zie voor de speellijst: www.duizendeneen.be.