In haar streven naar verjonging en vernieuwing is de Stichting Volksmuziek Nederland is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Behoor je tot de nieuwere generatie folkliefhebbers en/of volksmuziek-beoefenaren?  Ben je energiek en bruisend en zit je vol goeie ideeën die je ook uitgevoerd zou willen zien? Heb je enige bestuurs-ervaring (of zou je die willen opdoen)? Heb je nog wat tijd ter beschikking die je zou willen inzetten t.b.v. de inhoudelijke en organisatorische kanten van het volksmuziek-gebeuren? Meld je dan aan als aspirant bestuurslid!

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van vrijwilligers en bestuursleden, die samen de SVN tot een levende en levendige organisatie maken. Uiteraard zal je worden ingewerkt. Je onkosten worden vergoed en je geniet een aantal privileges binnen het aanbod van de SVN.

De SVN ziet je reactie met belangstelling tegemoet. Ook als je eerst nadere informatie wilt. Neem alsjeblieft contact op met Peter Koene, telefoon 030 220 24 25, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Arnold Klein, telefoon 033 277 27 41, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..