Wim Claeys, de accordeonist van o.a. Ambrozijn en Tref, heeft de muziek geschreven - en speelt die ook - bij het theaterstuk "Wolfsdol" van het Theater Taptoe. Het stuk wordt tijdens de komende Gentse Feesten zeven keer uitgevoerd.

"Wolfsdol", zo meldt Claeys, is een voorstelling in schapenvacht voor iedereen vanaf 8 jaar. Hoe zwaar is een tocht als je zomaar wordt gedropt in een wereld vol raadsels die niet de jouwe is? De tocht lijkt op een luchtig spel waar elk behaald 'level' telt. Tot onzekerheid en verwarring je storten in angst. In het land van de wolven kan maar één leider zijn....

Deze productie werd gemaakt op basis van improvisaties onder leiding van Koen De Ruyck. De acteurs zijn: Twiggy Bossuyt, Dirk De Strooper en Wennie De Ruyck. Vorm: Dirk De Strooper en Wim Van de Vyver. Licht: Alain Ongenaet. Muziek: Wim Claeys.

Tijdens de Gentse Feesten is het stuk zeven maal te zien in het Arca Theater - Sint-Widostraat 3 - 9000 Gent (vlakbij 's Gravensteen). Plaatsbespreking via Uitbureau Gent 09 233 77 88 www.uitbureau.be . Kinderen 6€ (5 € met reductie) volwassenen 9€ (8€ met reductie).

De première is vrijdag 15 juli om 20u. Volgende optredens: zondag 17 juli om 15u, maandag 18 juli om 15 u en 20u, dinsdag 19 juli om 15u en 20u en woensdag 20 juli om 15u