Wè-nun Henk samen met Dommelvolk de theaters in De legendarische groep Dommelvolk (eigenlijk al gestopt in 1984) heeft sinds het jaar 2000 links en rechts wat reünie-optredens gedaan (International Folk Festival Tilburg, Folkwoods). In het voorjaar van 2005 zullen zij samen met een folkgroep uit deze tijd, Wè-nun Henk, een theater-toernee ondernemen.
De bedoeling is niet alleen dat beide groepen hun eigen hits ten gehore zullen brengen, maar ook samen nieuwe terreinen gaan verkennen. Hans Hoosemans van Wè-nun-Henk: "Niet te missen dus, deze samenwerking tussen de oude en de jonge lullen van de Brabantse folk."

Deze tournee zal in principe enkel te zien zijn in de Noord-Brabantse theaters (home sweet home). Boekingen worden exclusief verzorgd door Kultoer in Tilburg (013-5801424/ www.kultoer.nl). Hou voor de data & locaties onze website www.we-nunhenk.nl in het oog.

Bezetting Dommelvolk:
Ad van Genechten: zang, gitaar, fluit
Bert Spin: accordeon, harmonium, piano, zang
Steeph Custers: viool, zang
Jitze Kopinga: bas, gitaar, zang

Bezetting Wè-nun Henk:
Luc Plompen: zang, gitaar, kazoo
Nicoline Soeter: viool
Carel van Oirschot: banjo, tambura, zang
Katrien Bos: contrabas
Mark van Dal: gitaar, mandoline, mandoloncelle, zang
Roeland Uijtdewilligen: percussie, zang
Hans Hoosemans: gitaar, mandoline

Discografie Dommelvolk:
Dommelbeschuit (lp, 1977) Ptazzie (lp, 1979) Nr. 100 (lp. 1981) Van Mijn Kempenland (lp, 1984) De Eerste Verzamelaar Van Dommelvolk (cd, 1993)

Discografie Wè-nun Henk:
Gìst (cd, 1998) Bar (cd, 2002) Rum (cd, 2003)