No Frontiers wil doorgaan op een andere locatie De Schiedamse zorginstelling Thurlede - die in haar grandcafé De Serre onderdak verleende aan folkclub No Frontiers - verkeert inderdaad (tijdelijk) in financiële problemen maar de exploitatie van de Folkclub is daar niet debet aan. Wel diverse faillisementen van installateurs, aannemer en telecommunicatieleverancier, evenals de zich steeds wijzigende wet en regelgeving. Dit is de mening van Ria Verbeek, bestuurslid van No Frontiers.

In een reactie op onze berichtgeving van afgelopen maandag zegt Ria Verbeek: "De gages van de bands werden niet altijd gedekt door de recette. Wat bij veel folkclubs zo is. Maar wel degelijk door de drank en voedingsomzet".
Ria Verbeek verzekert ons dat No Frontiers doorgaat, zij het op een andere locatie. Een deze dagen wordt bekend waar. "Niet alle geplande optredens kunnen gecontinueerd worden maar we doen ons best. Volgend jaar zullen we een gelijkwaardig kwalitatief programma bieden als dit jaar. Verder gaat het Irish Music festival, nu zonder fundraising, gewoon op de geplande data eind november door. Weliswaar in een iets andere opzet dan voorheen, maar dat was al gepland", aldus Ria Verbeek.

Todd Haynes werkt aan biografische film over Bob Dylan

Behalve een documentaire over Bob Dylan, die Martin Scorsese op stapel heeft staan, komt Paramount Pictures met een biografische film over Dylan onder regie van Todd Haynes.
Todd Haynes werkt momenteel aan het draaiboek voor de film, met als titel "I'm not there: suppositions on a film concerning Bob Dylan". Dylan (62) heeft de producenten de rechten voor het gebruik van zijn film toegezegd, maar zal zelf niet in de film te zien zijn. Eerder was al gesuggereerd dat de rol van Dylan zou worden vertolkt door onder andere een Afro-Amerikaans kind en een vrouw. Op die manier zou verduidelijkt worden hoe de zanger in zijn veertigjarige carrière steeds alle stereotypen over zijn persoonlijkheid heeft kunnen ontwijken.