De Morgen adverteert met DVD van Laïs

Het kan verkeren. Ruim anderhalf jaar geleden haalde het Vlaamse dagblad De Morgen de groep Laïs nog door het slijk en nu heeft Laïs exclusief voor die krant een deel van haar Dranouter-optreden van dit jaar op DVD gezet.
In een follow-up op de berichtgeving rond de uitsluiting van Soetkin Collier voor het Eurovisie Songfestival vanwege haar extreem-rechts verleden, werd Laïs eind februari 2003 in De Morgen volkomen ten onrechte gelinkt aan extreem rechts. De Morgen heeft vervolgens uitvoerig moeten rectificeren.
Nu adverteert De Morgen met: Spaar voor de dvd 'Douce Victime - Live in Dranouter' van Laïs. Lezers van de krant kunnen sparen voor deze exclusieve Laïs-cd door een aantal dagen achter elkaar 'Laïs-spaarpunten' uit die krant te knippen. De actie die afgelopen zaterdag begon, loopt tot en met donderdag. Met de gespaarde 'Laïs-punten' is de dvd vanaf zaterdag voor 4 euro te koop bij Free Record Shop of een Bravo-winkel.
Op de DVD zijn opbnamen te zien van de volgende vijf nummers: La plus belle de céans, After the goldrush, De 3 maagdekens, Doran en Opzij.
Zie ook www.lais.be.