Malbrook genomineerd voor Duitse folk-award Het Noordduitse project Malbrook van Wolfgang Meyering, waarvan vorig jaar de goed ontvangen cd Malbrook uitkwam (zie cd-recensies 2003) komt voor een hoge prijs in aanmerking. Malbrook is genomineerd in de categorie Nieuwkomer voor de Duitse Folk & Wereldmuziek award 'RUTH'. Er zijn ook awards in de catagorieën German Roots, Global Roots, en een Special Award. De prijs is ingesteld door Profolk e.V. en het Tanz & FolkFestival Rudolstadt, het grootste folkfestival in Duitsland dat jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers trekt. Op de volgende editie van dit festival van 1 tot en met 3 juli worden de prijzen uitgereikt.

Inner Strength viert 5-jarig bestaan Op zaterdag 11 december a.s. viert Inner Strength haar 5-jarig bestaan met een optreden in Dorpshuis D’n Bond aan de Rapportstraat 29 in Veldhoven. Iedereen is van harte welkom! Aanvang: 20.00 uur. Toegang: gratis.
Globale planning:
20.00 uur concertzaal open, met videobeelden "5 jaar IS"
20.30 uur eerste set
21.15 uur pauze, met in de pauze een IS-quiz
21.45 uur tweede set
22.30 uur einde optreden, gevolgd door afscheid drummer Geert
24.00 uur sluiting

Voor meer info: www.inner-strength.nl.
Inner Strength heeft de afgelopen jaren een goede live-reputatie opgebouwd. De band is regelmatig te zien in muziekcafés en grotere zalen en op culturele, folk- en popfestivals in Nederland en België. De band heeft vorig jaar in het voorprogramma gespeeld van Fairport Convention en stond afgelopen zomer op Folkwoods.