Bands slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de zeebeving in Azie.

Zondag 9 januari organiseert John Bussers, lid van de band April Fools uit Venray in samenwerking met de exploitant van Café het Podium een benefietconcert, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van GIRO 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties.

Dit festival wordt gehouden op zondag 9 januari 2005 in Café het Podium in de Kruisstraat in Venray. De zaal is open vanaf 15.00 uur en het programma start om 16.00 uur. Het wordt geopend door de percussieband Umtata uit Deurne, met daarop volgend een theatervoorstelling voor de kinderen. Vanaf 18.00 uur treden op: de coverband B.O.B. (Band op bezoek) uit Venray, folkrockband Matzko uit Eindhoven, Geert Pelzer uit Venray (van Marco Borsato tot Elvis Presley), Patatje Metal uit Nijmegen (smartlappen en nederpopklassiekers in metaljasje) en tenslotte de stevige coverband April Fools uit Venray.

Voor een entreeprijs van slechts 5 Euro voor volwassenen en 1,50 voor kinderen (meer mag natuurlijk ook !!!) steun jij het initiatief om de slachtoffers van de zeebeving in Zuid-Oost Azië te helpen en beleef je een dag om niet snel te vergeten. Alle deelnemers aan het concert en ook de medewerkers van Het Podium werken geheel belangeloos mee en zelfs de omzet van deze dag is bestemd voor GIRO 555.

http://www.music4asia-online.tk/