Ambrozijn moet Naked Song Gemert vlot trekken

De Naked Song concertreeks in het Gemertse café Alleman wordt nieuw leven ingeblazen met een concert van de Vlaamse topper Ambrozijn op dinsdag 15 maart.
Tegenvallende bezoekersaantallen noopten organisator Ad van Meurs eind vorig jaar tot het tussentijds stoppen van deze serie concerten die eenmaal per maand op een donderdag plaatsvonden. Daardoor moesten geplande concerten afgezegd worden. Nu wil Van Meurs toch nog een poging wagen, maar dan niet op donderdag- maar op dinsdagavon. Dan komen ze in de plaats van het wekelijkse Tuney Tuesday concert, de tweelingbroer van Manic Monday in het Eindhovense café De Buut. Op Tuney Tuesday wordt net als bij Manic Monday geen toegangsprijs gevraagd, maar wordt er met de pet rondgegaan. Voor de bijzondere Naked Song concerten zal nu een keer maand op die dinsdagavond wél toegang betaald moeten worden: 10 euro.
Ambrozijn treedt dus dinsdagavond 15 maart op in Café Alleman aan de Virmundstraat in Gemert. Als dat concert goed verloopt, wordt Naked Song vervolgd. Op het verlanglijstje van Van Meurs staat in ieder geval nog een concert door Lenny Kuhr, die afgelopen Folkwoods-festival een groot publiek wist te boeien met luisterliedjes die hier en daar beïnvloed bleken door klezmer of fado.

Ambrozijn is: Tom Theuns: zang & gitaar, Wim Claeys: diatonisch accordeon en Wouter Vandenabeele: viool.
Zie ook www.folksurviaval.nl en www.ambrozijn.be.