Marten de Paepe mailt:
Ik ben op zoek naar een drummer of percussionist die iets heeft met de genres americana, folk en singer-songwriter. De muziek die ik maak kan omschreven worden als warme, melancholische, akoestische fluisterliedjes, hoewel ik met mijn medemuzikanten ook zo af en toe uit de bocht kan vliegen.

Hoewel de liedjes ingetogen zijn, is er veel ruimte voor invulling van andere instrumenten dan gitaar en zang. Ik speel samen met een celliste die tevens piano voor haar rekening neemt. Een tweede zangeres vergrijpt zich nog wel eens aan melodica en xylofoon.

Repetities zijn eens in de twee weken, soms wat vaker wanneer een optreden in het verschiet is. Referenties zijn Neil Young, Nick Drake, Dolorean, Great Lake Swimmers, Damien Jurado en Bonnie ‘Prince’ Billy. Heb je iets met deze muziek en sta je je mannetje met stokken en vellen? Laat dan even iets weten!

Muziek en meer informatie is te vinden op www.myspace.com/martendepaepe, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..