Martijn Lieffers was een kleine twee jaar geleden initiator en ontwerper van deze site. Hij is ook fotograaf voor Folkforum, dus plaatsen we ook zijn mooiste foto momenten.


Image

Wim Claeys van Ambrozijn op Folkfestival Tilburg


Image

Anneke van Giesbergen, The Gathering, Plato Helmond

Martijn Lieffers (fotograaf Folkforum.nl):

Dazibao, wat 'n leuke band!

Mijn Mooiste Muziek Moment van 2003 vind ik JongFolk en dan met name het optreden van Dazibao. Ik heb hun eerst gefotografeerd in het Smiske, wat een leuke band is dat! Je kan echt goed merken dat zij het echt gaaf vinden om muziek te maken. Tijdens het fotograferen waren ze al lekker muziek aan het maken. Hartstikke gezellig. Hun optreden was echt overweldigend. Ze speelden in de kleine zaal en kregen echt iedereen stil. Ik hoop dat ze nog ver zullen komen en dat we ze in 2004 en ook daarna nog vaak kunnen gaan zien.

Mijn mooiste cd van 2003 is de cd "Souvenirs" van The Gathering.
The Gathering blijft voor mij echt mijn nummer 1 band. De cd is zoals we van The Gathering gewend zijn: net anders dan de vorige cd's, maar je hoort altijd toch weer dat het hun muziek is. Ik ben benieuwd hoe de komende cd van hun klinkt. Volgens Hans Rutten, drummer van The Gathering: "We were thinking for a while to re-record some old stuff in a new, semi accoustic way. Or: how would some old tunes sound played by The Gathering A.D. 2003?" Bron: http://www.gathering.nl Dat belooft dus wat voor komend jaar.

groeten Martijn


Image

Dazibao, Jong Folk


Image

AEDO, Jong Folk, bandfoto


Image

Les Turdus Philomelos, Jong Folk


Image

Les Turdus Philomelos, Jong Folk, bandfoto


Image

Nog een keer Les Turdus Philomelos op Jong Folk