Op zondag 2 november presenteert Sido Martens zijn boek + dubbel cd Als Het Klinkt Dan Klopt Het op landgoed Stania State in Oenkerk. 'Als het klinkt dan klopt het'. Dit boek met verhalen, foto's en met dubbel cd vormt een overzicht van de halve eeuw die Sido MArtens zich met muziek bezig houdt. De ene cd met archiefmateriaal, oude demo's en anderszins en de andere cd met 15 kersverse liedjes. Dit allemaal omdat hij dit jaar 65 is geworden en dus met pensioen kan, mag en misschien wel moet van de regering. De geraniums lonken, het crematorium is om de hoek en de eeuwigheid slechts een horizon verder.

De middag start rond drie uur. Bassist Willo de Bildt, drumster Lielian Tan, zangeres Annemarieke Coenders, accordeonist Jan de Vries en cellist Sebastiaan Wiering begeleiden Martens in verschillende samenstellingen bij het spelen van de nieuwe liedjes.

Na afloop is het boek + cd's natuurlijk te koop: € 25.00, zolang de voorraad strekt.

De middag duurt tot circa 17.00 uur, vanaf 17.30 bestaat er voor de liefhebbers de gelegenheid tot het nuttigen van een speciaal voor de gelegenheid samengestelde gevarieerde (ook vegetarische) warme maaltijd. Deze kost € 15.00 p.p. Reserveren is echter noodzakelijk en kan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* wanneer: zondag 2 november 2014
* hoe laat: aanvang 15.00 uur (zaal open 14.45 uur) tot ca. 17.00 uur
* waar: landgoed Stania State, Rengersweg Oenkerk
* entree: gratis
* na afloop mee-eten? reserveer bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.